Sosyal Medya

Pinterest Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Sadece bir kaç tıklama ile Pinterest hesabınızı dondurabilir yada bir daha kullanmak istemiyorsanız Pinterest hesap silme işlemini yapabilirsiniz.

Pinterest hesap silme, Pinterest hesap kapatmanın yanı sıra sadece bir kaç tıklama ile Pinterest hesabınızı dondurmanız da mümkün.

Sadece bir kaç tıklama ile Pinterest hesabınızı dondurabilir yada bir daha kullanmak istemiyorsanız Pinterest hesap silme işlemini yapabilirsiniz.

Pinterest hesap dondurma nasıl yapılır?

Pinterest hesabınızı silmek yerine geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz.

Pinterest hesabınızı devre dışı bıraktığınızda, profiliniz ve panolarınız artık Pinterest’te görünmez. Fikrinizi değiştirirseniz, hesabınızı yeniden etkinleştirmek için oturum açmanız yeterlidir.

  1. Pinterest’de Ayarlar > Hesap Ayarları’na tıklayın
  2. Hesap değişikliklerinin altında Hesabı devre dışı bırak‘a tıklayın
  3. Neden ara verdiğinizi söyleyin ve Hesabımı devre dışı bırakın‘a tıklayın

Pinterest hesap silme nasıl yapılır?

Pineterst hesabını kalıcı olarak kapatmanız Pinlerinizi veya panolarınızı geri alamayacağınız anlamına gelir.

Pintertest hesap silmek için;

  1. Pinterest hesabınzıa giriş yaparak Ayarlar > Hesap Ayarları‘na tıklayın
  2. Hesap değişikliklerinin altında Hesabı sil’e tıklayın
  3. Hesabınızı neden sildiğinizi bize söyleyin ve İleri‘ye tıklayın
  4. E-posta gönder‘e tıklayın
  5. Hesabınızı kapatmak istediğinizi onaylamak için Pinterest hesabınızla ilişkili e-posta adresini kontrol edin.
Pinterest Hesap Silme Nasıl Yapılır?
Pinterest Hesabı Nasıl Silinir?

Pinterest hesabını akıllı telefondan silmek için;

  • Pinterest uygulamasında, sağ üst köşedeki altıgen sembole dokunun
  • ‘Hesap ayarları’ seçeneğine dokunun.
  • ‘Hesabı kapat’ seçeneğine dokunun.
  • Tekrardan ‘Hesabı kapat’ seçeneğine dokunun.

Hesabınızı kapattığınızda herkese açık profiliniz hemen devre dışı bırakılır ancak hesabınızın kalıcı olarak kapatılması 14 güne kadar sürebilir. 14 gün dolmadan fikrinizi değiştirirseniz e-postanız ve parolanızla oturum açarak hesabınızı tekrar aktifleştirebilirsiniz.

Sosyal medya profilinizde, sayfalarda yada gruplarda kullanacağınız sosyal medya fotoğraf boyutlarına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu