TikTok Hesabı Nasıl Silinir?

 TikTok Hesabı Nasıl Silinir?

Son zamanların en popüler sosyal medya platformlarından olan TikTok hesabı nasıl silinir, TikTok hesabı dondurulur mu gibi soruların cevabı yazımızda.

TikTok hesap dondurma, TikTok hesap silme

TikTok hesap silme işlemi ile dondurma işlemleri aynı şekilde yapılmaktadır.

  • TikTok uygulamasına akıllı telefonlarınızdan giriş yapın
  • Ekranınızın sağ kısmında bulunan profil simgesine tıklayın.
  • Açılan profil sayfasında ekranın sağ alt kısmında bulunan 3 nokta işaretini tıklayın.
  • Açılan sayfada “Hesabımı Yönet” seçeneğine tıklayın.
  • Hesabımı Sil”e basın.
  • Hesabınızı silmek istediğinizi onaylamak için profilinizin şifresini girmeniz istenecek. Şifreyi girdikten sonra “devam” butonuna basın.
  • Son adımda ise karşınıza çıkan sayfanın en altından hesabımı silin tuşuna basarak hesabınızı silmiş oluyorsunuz.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra, 30 gün boyunca hesabınıza giriş yapmazsanız tüm sunuculardan kalıcı olarak hesabınız silinecek. Böylece 30 gün sonunda hesabınız devre dışı olacak ve bir daha kullandığınız hesap ile bir profil açamayacaksınız. Eğer hesabınızı kapatmaktan vazgeçerseniz, 30 gün içerisinde hesabınıza giriş yaparak hesabınızı kurtarabilirsiniz.

TikTok Hesabınızı sildikten sonra;

  1. Artık bu hesaptan TikTok’a giriş yapamazsınız.
  2. Gönderdiğiniz tüm videolara erişiminizi kaybedersiniz.
  3. Satın aldığınız ürünlere para iadesi yapamazsınız.
  4. Hesabınızda saklanmayan bilgiler ( sohbet mesajları gibi ) yine de başkaları tarafından görülebilir.

TikTok silinen hesap tekrar açılabilir mi?

Silinen TikTok hesabı bir daha geri alınamaz.Tiktok silinen hesabı geri alma için tek yapılabilecek yardım seçeneklerine göz atma ve Tiktok iletişim e-posta hesabına sorunu anlatmanız.

TikTok yüklenen videoları silme

Tiktok’a yüklediğiniz videoları 30 gün beklemeden silmek için Profil sekmesine tıklayın. Silmek istediğiniz videoya tıklayın. Yan yana bulunan 3 noktaya tıklayın. Açılan sekmeyi sola doğru kaydırın ve videoyu silin.

Sıkça Sorulan Sorular

TikTok hesap dondurmak için;
1- TikTok uygulamasına akıllı telefonlarınızdan giriş yapın
2- Ekranınızın sağ kısmında bulunan profil simgesine tıklayın.
3- Açılan profil sayfasında ekranın sağ alt kısmında bulunan 3 nokta işaretini tıklayın.
4- Açılan sayfada “Hesabımı Yönet” seçeneğine tıklayın.
5- “Hesabımı Sil”e basın.
6- Hesabınızı silmek istediğinizi onaylamak için profilinizin şifresini girmeniz istenecek. Şifreyi girdikten sonra “devam” butonuna basın.
7- Son adımda ise karşınıza çıkan sayfanın en altından hesabımı silin tuşuna basarak hesabınızı 30 gün süre ile dondurmuş oluyorsunuz.
Bu işlemleri tamamladıktan sonra, 30 gün boyunca hesabınıza giriş yapmazsanız tüm sunuculardan kalıcı olarak hesabınız silinecek. Böylece 30 gün sonunda hesabınız devre dışı olacak ve bir daha kullandığınız hesap ile bir profil açamayacaksınız. Eğer hesabınızı kapatmaktan vazgeçerseniz, 30 gün içerisinde hesabınıza giriş yaparak hesabınızı kurtarabilirsiniz.

TikTok hesap silmek için;
1- TikTok uygulamasına akıllı telefonlarınızdan giriş yapın
2- Ekranınızın sağ kısmında bulunan profil simgesine tıklayın.
3- Açılan profil sayfasında ekranın sağ alt kısmında bulunan 3 nokta işaretini tıklayın.
4- Açılan sayfada “Hesabımı Yönet” seçeneğine tıklayın.
5- “Hesabımı Sil”e basın.
6- Hesabınızı silmek istediğinizi onaylamak için profilinizin şifresini girmeniz istenecek. Şifreyi girdikten sonra “devam” butonuna basın.
7- Son adımda ise karşınıza çıkan sayfanın en altından hesabımı silin tuşuna basarak hesabınızısilebilirsiniz.

Silinen TikTok hesabı bir daha geri alınamaz.Tiktok silinen hesabı geri alma için tek yapılabilecek yardım seçeneklerine göz atma ve Tiktok iletişim e-posta hesabına sorunu anlatmanız.

Tiktok’a yüklediğiniz videoları 30 gün beklemeden silmek için Profil sekmesine tıklayın. Silmek istediğiniz videoya tıklayın. Yan yana bulunan 3 noktaya tıklayın. Açılan sekmeyi sola doğru kaydırın ve videoyu silin.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın