Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

 Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Sadece bir kaç tıklama ile Swarm hesabınızı dondurabilir yada bir daha kullanmak istemiyorsanız Swarm hesap silme işlemini yapabilirsiniz.

Swarm uygulaması gittiğiniz mekanlarda yer bildirimi yapabileceğiniz ve bunu arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir platform. Foursquare olarak başlayan ve sonrasında Swarm adını alan uygulamanın halihazırda milyonlarca kullanıcısı bulunuyor.

Bu rehberimizde Swarm hesabını silmek için neler yapmanız gerektiğini anlatıyoruz.

Swarm hesap dondurma

Diğer sosyal medya uygulamalarından alışık olduğumuz hesabı geçici olarak dondurma özelliği Swarm tarafında bulunmuyor.

Swarm hesap silme

Swarm hesabını kalıcı olarak silmek için, aşağıdaki bağlantı adresini kullanın. Hesabınızı telefon ya da bilgisayardaki tarayıcıdan kapatabilirsiniz.

  1. https://tr.foursquare.com/delete_me url adresine gidin.
  2. Karşınıza “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusu çıkacaktır.
  3. Gerekçenizi yazın ve cevap bölümünün altında bulunan “Delete Account” (Hesabı Sil) yazısına dokunun.
  4. Silme işlemini onaylayın.
  5. Tebrikler, artık Swarm kullanıcısı değilsiniz.

Swarm silinen hesap tekrar açılabilir mi?

Ne yazık ki böyle bir işlem söz konusu değil. Eğer swarm hesabınızı kalıcı olarak kapattıysanız bu işlemi geri alamazsınız. Bunun için yeni bir hesap açmanız gerekir.

Sıkça Sorulan Sorular

Diğer sosyal medya uygulamalarından alışık olduğumuz hesabı geçici olarak dondurma özelliği Swarm tarafında bulunmuyor.

Swarm hesabını silmek için;
Swarm hesabını kalıcı olarak silmek için, aşağıdaki bağlantı adresini kullanın. Hesabınızı telefon ya da bilgisayardaki tarayıcıdan kapatabilirsiniz.
1- https://tr.foursquare.com/delete_me url adresine gidin.
2- Karşınıza “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusu çıkacaktır.
3- Gerekçenizi yazın ve cevap bölümünün altında bulunan “Delete Account” (Hesabı Sil) yazısına dokunun.
4- Silme işlemini onaylayın. Tebrikler, artık Swarm kullanıcısı değilsiniz.

Ne yazık ki böyle bir işlem söz konusu değil. Eğer swarm hesabınızı kalıcı olarak kapattıysanız bu işlemi geri alamazsınız. Bunun için yeni bir hesap açmanız gerekir.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın