Instagram Hesabı Nasıl Silinir?

 Instagram Hesabı Nasıl Silinir?

Sadece bir kaç tıklama ile Instagram hesabınızı dondurabilir yada bir daha kullanmak istemiyorsanız Instagram hesap silme işlemini yapabilirsiniz.

Instagram hesap dondurma

Instagram hesabınızı erişilmez hale getirmek istiyorsanız ancak ileride geri dönebileceğinizi düşünüyorsanız, yapmanız gereken Instagram hesabınızı dondurmak.

Bu sayede Instagram’dan bir süreliğine uzak durabilir, dilediğiniz zaman oturum açarak her şeyi eski haline getirebilirsiniz.

1. Instagram web sitesinde veya mobil sitede sağ üstteki kafa simgesine dokunun. Mobil uygulama üzerinden hesabınızı geçici olarak kapatmanın herhangi bir yolu bulunmuyor.

2.Profili Düzenle” seçeneğine tıklayın.

3. Sağ alttaki “Hesabımı geçici olarak kapat” seçeneğine tıklayın.

4. Hesabınızı dondurmak için bir neden seçtikten sonra alttaki kutucuğa parolanızı girin.

5. Son olarak kırmızı renkli “Hesabı Geçici Olarak Kapat” düğmesine tıklayın.

Hesabınızı dondurduğunuzda fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar gizli kalacak.

Instagram hesap silme veya Instagram kapatma yerine fotoğraflarınızı gizlemek istiyorsanız, bunun için Ayarlar’dan “Gizli Hesap” seçeneğini etkinleştirebilirsiniz.

Instagram dondurunca profil görünür mu?

Hesabınızı dondurduktan sonra Instagram hesabınız görünmez olacaktır. Size Instagram kullanıcısı olan hiç kimse ulaşamayacak ve sizi göremeyecektir. Diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecektir.

Instagram hesap silme

1. Bu adresteki Hesabımı Sil sayfasına gidin. Siteye daha önce giriş yapmadıysanız, giriş yapmanız gerekecek.

2. Hesabınızı kapatmadan önce bunu neden yaptığınızı seçmeniz gerekiyor. Açılır kutudan bir neden seçin ve beliren kutucuğa Instagram parolanızı girin.

3. Son olarak “Hesabımı kalıcı olarak sil” düğmesine basın.

Hepsi bu kadar. Hesabınızı sildiğinizde profilinizin, paylaştığınız tüm fotoğraf ve videoların, beğenilerinizin ve takipçilerinizin silineceğini, bu işlemi geri alamayacağınızı unutmayın.

Instagram hesabı kaç günde tamamen silinir?

Instagram hesabınızı bu şekilde kalıcı olarak kapattığınız zaman 1-2 hafta içerisinde bilgileriniz tamamen siliniyor.

Instagram hesabı sildikten sonra mesajlar görünür mü?

Instagram hesabınızı kalıcı olarak sildiğiniz anda profilinizle birlikte mesaj kutunuzda ki tüm mesajlarda silinir. Ancak Instagram profilinizden başka bir kullanıcı hesabına gönderdiğiniz ve kullanıcının mesaj kutusunda hala saklı duran mesajlarınız silinmeyecektir. Mesajlarınızın silinmesi için mesaj gönderdiğiniz kullanıcının mesajlarını silmesi gerekmektedir. Aksi halde tek taraflı mesaj silinmesi veya profilin kapatılması mesajları tamamen silmemektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Instagram hesabınızı erişilmez hale getirmek istiyorsanız ancak ileride geri dönebileceğinizi düşünüyorsanız, yapmanız gereken Instagram hesabınızı dondurmak.
Bu sayede Instagram’dan bir süreliğine uzak durabilir, dilediğiniz zaman oturum açarak her şeyi eski haline getirebilirsiniz.
Instagram hesap dondurmak için;
1. Instagram web sitesinde veya mobil sitede sağ üstteki kafa simgesine dokunun. Mobil uygulama üzerinden hesabınızı geçici olarak kapatmanın herhangi bir yolu bulunmuyor.
2. “Profili Düzenle” seçeneğine tıklayın.
3. Sağ alttaki “Hesabımı geçici olarak kapat” seçeneğine tıklayın.
4. Hesabınızı dondurmak için bir neden seçtikten sonra alttaki kutucuğa parolanızı girin.
5. Son olarak kırmızı renkli “Hesabı Geçici Olarak Kapat” düğmesine tıklayın.
Hesabınızı dondurduğunuzda fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar gizli kalacak.
Instagram hesap silme veya Instagram kapatma yerine fotoğraflarınızı gizlemek istiyorsanız, bunun için Ayarlar’dan “Gizli Hesap” seçeneğini etkinleştirebilirsiniz.

Hesabınızı dondurduktan sonra Instagram hesabınız görünmez olacaktır. Size Instagram kullanıcısı olan hiç kimse ulaşamayacak ve sizi göremeyecektir. Diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemeyecektir.

Instagram hesabını silmek için;
1. Bu adresteki Hesabımı Sil sayfasına gidin. Siteye daha önce giriş yapmadıysanız, giriş yapmanız gerekecek.
2. Hesabınızı kapatmadan önce bunu neden yaptığınızı seçmeniz gerekiyor. Açılır kutudan bir neden seçin ve beliren kutucuğa Instagram parolanızı girin.
3. Son olarak “Hesabımı kalıcı olarak sil” düğmesine basın.
Hepsi bu kadar. Hesabınızı sildiğinizde profilinizin, paylaştığınız tüm fotoğraf ve videoların, beğenilerinizin ve takipçilerinizin silineceğini, bu işlemi geri alamayacağınızı unutmayın.

Instagram hesabınızı bu şekilde kalıcı olarak kapattığınız zaman 1-2 hafta içerisinde bilgileriniz tamamen siliniyor.

Instagram hesabınızı kalıcı olarak sildiğiniz anda profilinizle birlikte mesaj kutunuzda ki tüm mesajlarda silinir. Ancak Instagram profilinizden başka bir kullanıcı hesabına gönderdiğiniz ve kullanıcının mesaj kutusunda hala saklı duran mesajlarınız silinmeyecektir. Mesajlarınızın silinmesi için mesaj gönderdiğiniz kullanıcının mesajlarını silmesi gerekmektedir. Aksi halde tek taraflı mesaj silinmesi veya profilin kapatılması mesajları tamamen silmemektedir.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın