Hotmail Hesabı Nasıl Silinir?

 Hotmail Hesabı Nasıl Silinir?

Bu yazımızda Outlook ve Hotmail hesap silme, Microsoft hesap kapatma nasıl yapılır anlatacağız.

Microsoft hesabını kapattığınızda;

  • Kaydedilmiş OneDrive dosyaları
  • Xbox Live verileri ve Oyuncu Etiketi
  • Skype Kimliği ve kişileri
  • Outlook.com, Hotmail, Live ve MSN e-posta hesapları
  • Hesap bakiyesi, kullanılmayan Ödül puanları, geçilen sınavlar ve ilgili not dökümleri dahil Microsoft Sertifikaları.

silinirler.

Hotmail hesap silme

  1. Hotmail hesap silme linkine gidin.
  2. Sayfada doğru Microsoft hesabının görüntülendiğinden emin olun ve ardından İleri’yi seçin.
  3. Listeyi okuyun ve her maddeyi okuduğunuzu onaylamak için onay kutularını seçin.
  4. Neden seçin kısmından hesabı kapatma nedeninizi seçin.
  5. Hesabı kapanmak üzere işaretle’yi seçin.

Hotmail hesabı ne kadar sürede silinir?

Şu anda geçerli olan Microsoft Hizmetler Anlaşması’na göre, 365 gün boyunca giriş yapmamanız durumunda posta kutunuz, 5 yıl giriş yapmamanız durumunda da hesabınız silinir.

Uzun süre girilmeyen Hotmail kapanır mı?

Microsoft uzun süre kullanılmayan Outlook, Hotmail ve Live e-mail hesaplarını kapama kararı aldı. … Microsoft konu ilgili yaptığı açıklamada ise süre dolduktan sonra hesabın otomatik olarak silinme sırasına alındığını, 360 gün sonra da hesap adının yeni kullanıcılar için erişime açıldığını söyledi.

Sıkça Sorulan Sorular

Hotmail hesabını silmek için;
1- Hotmail hesap silme linkine gidin.
2- Sayfada doğru Microsoft hesabının görüntülendiğinden emin olun ve ardından İleri’yi seçin.
3- Listeyi okuyun ve her maddeyi okuduğunuzu onaylamak için onay kutularını seçin.
4- Neden seçin kısmından hesabı kapatma nedeninizi seçin.
Hesabı kapanmak üzere işaretle’yi seçin.

Şu anda geçerli olan Microsoft Hizmetler Anlaşması’na göre, 365 gün boyunca giriş yapmamanız durumunda posta kutunuz, 5 yıl giriş yapmamanız durumunda da hesabınız silinir.

Microsoft uzun süre kullanılmayan Outlook, Hotmail ve Live e-mail hesaplarını kapama kararı aldı. … Microsoft konu ilgili yaptığı açıklamada ise süre dolduktan sonra hesabın otomatik olarak silinme sırasına alındığını, 360 gün sonra da hesap adının yeni kullanıcılar için erişime açıldığını söyledi.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın