4 Adımda Dropbox Hesabı Nasıl Silinir?

Dropbox hesabını kalıcı olarak nasıl sileceğinizi yazımızda anlatıyoruz.

Dropbox hesap silme linkini paylaşarak adım adım Dropbox hesabı nasıl silinir sorusunu cevaplandırıyoruz.

Dropbox üye olanlara ücretsiz olarak 2GB alan veren bir bulut depolama sitesidir.

Dropbox hesabını sildiğinizde:

  • 60 gün içerisinde hesabınıza giriş yapmazsanız hesabınızdaki tüm verileriniz silinir.
  • Hesap verileriniz ve dosyalarınız Dropbox sunucularından kaldırılır.
  • Hesabınız kalıcı olarak silineceği için bir daha geri döndüremezsiniz.

Dropbox hesabı nasıl silinir?

Dropbox hesap silme linki: https://www.dropbox.com/account/delete

  1. Dropbox hesap silme linkine tıklayarak Dropbox hesap silme sayfasına girin.
  2. Password bölümüne Dropbox şifrenizi yazın.
  3. Reason for leaving bölümündeki seçeneklerden Dropbox hesabınızı neden kapatmak istediğinizi seçin. Burada I don’t need te service anymode (Artık hizmete ihtiyacım kalmadı) seçeneğini seçebilirsiniz.
  4. Permanently delete butonuna basın.

4 Adımda Dropbox Hesabı Nasıl Silinir?

Dropbox hesabınız silinmiştir.

Google Drive hesabı nasıl silinir yazımızda adım adım Google Drive hesap silme işlemlerini anlatarak Google Drive hesap silme linkini paylaşacağız.

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu