Nasıl Yapılır

Spotify Premium İptali Nasıl Yapılır? (3 Adımda Spotify Abonelik Silme)

Spotify Premium hesabınızı sadece bir kaç kolay işlemle iptal edebilirsiniz.

Spotify abonelik silme işlemini Spotify’ın Hesap sayfasından yapabilirsiniz. Bu yazımızda Spotify Premium iptali nasıl yapılır anlatıyoruz.

Spotify Premium iptali uygulama üzerinde yapılamıyor. Spotify abonelik silme işlemlerini Spotify web sitesi üzerinden yapabilirsiniz.

Spotify abonelik silme (Spotify Premium iptali)

Spotify Premium aboneliğinizi dilediğiniz zaman hesap sayfanızdan iptal edebilirsiniz.

  1. spotify.com/account adresine kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın.
  2. Hesap bölümünüzde Planın altında bulunan Planı Değiştir bölümüne tıklayın.
  3. Spotify Free seçeneğine inerek Premium’u İptal Et seçeneğine tıkla.

Adım 1# Bilgisayardan yada telefonunuzda spotify.com/account adresine kullanıcı adı ve şifrenizle Spotify oturumunu açın.

Spotify Premium İptali Nasıl Yapılır? (3 Adımda Spotify Abonelik Silme)

Adım 2# Hesap sayfanız açılacaktır. Sayfayı aşağı doğru kaydırın ve Planı Değiştir linkine tıklayın.

Spotify Premium İptali Nasıl Yapılır? (3 Adımda Spotify Abonelik Silme)

Adım 3# Karşınıza gelen ekranda Premium’u İptal Et seçeneği seçin.

Spotify Premium İptali Nasıl Yapılır? (3 Adımda Spotify Abonelik Silme)

Spotify Premium hesabınız sonraki fatura dönemine kadar devam eder. Fatura dönemi sonunda hesabınız ücretsiz plana indirilir.

Spotify ücretsiz hesaba düştüğünüzde çalma listeleriniz ve diğer kaydettiğiniz öğeler aynen kalır.

Dilerseniz sadece bir kaç adımda Spotify hesabınızı kalıcı olarak kapatabilirsiniz. Spotify hesabını silme yani Spotify hesabını tamamen kapatmak için buradaki yazımıza bakabilirsiniz.

Spotify Premium iptali hakkında sıkça sorulan sorular

Spotify Premium üyeliği nasıl iptal edilir?

Spotify Premium iptali uygulama üzerinde yapılamıyor. Spotify abonelik silme işlemlerini Spotify web sitesi üzerinden yapabilirsiniz.

Spotify Premium iptal edilince listelerim kaybolur mu?

Spotify ücretsiz hesaba düştüğünüzde çalma listeleriniz ve diğer kaydettiğiniz öğeler aynen kalır.

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu