Gmail Hesabı Nasıl Silinir?

 Gmail Hesabı Nasıl Silinir?

GMail hesap silme işlemi ile kullanmakta olduğunuz GMail hesabınızı ve bu hesaba bağlı diğer Google servislerini silebilirsiniz. Gmail Hesap Silme linki ile GMail hesabınızı direk olarak silebilirsiniz.

Bu işlem; Gmail, YouTube ve diğer tüm Google servislerini etkileyeceği için dikkatli olmanızı ve hesabınızı silmeden önce verilerinizi indirmenizi öneriyoruz.

Gmail Hesap Silme

Gmail Hesap Silme Linki : https://www.google.com/accounts/DeleteAccount

Yukarıda verdiğimiz  GMail hesap silme linkine tıklayarak Gmail hesap ismi ve şifrenizle giriş yapın.

Devamında karşınıza “Google Hesap silme” ekranı gelecektir. Bu uyarılarda yapacağınız işlem sonucunda hesabınızı bir daha alamayacağınızı, tüm verilerinizi ve hesabınızı kaybedeceğiniz bilgisi veriliyor. En alt kısımda bulunan kutucukları seçili hale getirerek “Hesabı Sil” butonuna tıklayın.

Hesabı sil dedikten sonra aşağıdaki gibi hesabınızın silindiğine dair bir uyarı penceresi gelecektir.  Gmail hesap silme işlemimiz tamamdır.

GMail hesap silinince ne olur?

GMail hesabınızı silince;

  1. Söz konusu hesaptaki tüm veri ve içerikleri (e-postalar, dosyalar, takvimler ve fotoğraflar gibi) kaybedersiniz.
  2. Söz konusu hesapla oturum açtığınız Google hizmetlerini (Gmail, Drive, Takvim veya Play gibi) kullanamazsınız.
  3. Söz konusu hesapla YouTube veya Google Play’de satın aldığınız abonelik ve içeriklere (uygulamalar, filmler, oyunlar, müzik ve TV dizileri gibi) erişiminizi kaybedersiniz.

] }
Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın