LetGo Hesabı Nasıl Silinir?

 LetGo Hesabı Nasıl Silinir?

Bu yazımızda her türlü eşya alıp satılabilen bir platform olan LetGo hesabı nasıl silinir, silinen LetGo hesabı tekrar açılabilir mi bu yazımızda ele alıyoruz.

Letgo ikinci el eşya alıp satabileceğiniz bir ilan uygulamasıdır.  Letgo uygulaması konum bilginizi kullanarak olduğunuz bölgedeki ürünleri size gösterir ve sizin koyduğunuz ürünleri diğer kişilere gösterir.

Uygulamayı kullanmak istemeyen kişiler letgo hesap silme yaparak bilgilerini iptal edebilirler.

Letgo hesabını silmeden önce bunları bilmeniz gerekir;

  • Letgo hesabını kapatmak veya Letgo hesabını silmek aynı şeydir. Letgo hesabınız tamamen yok olur.
  • Letgo hesabını silmeden yada kapatmadan önce satmakta olduğunuz bir ürün varsa öncelikle onun satışını gerçekleştirin. Eğer bunu yapmazsanız hesabınızın silineceği gibi ürünlerinizde satışdan kalkar.

LetGo hesap silme

LetGo hesabını silmek için;

  1. Telefondan Letgo uygulamasına girerek sol üstte bulunan Profilinize tıklayın.
  2. Açılan ekrandan sağ üstteki “Ayarlar” sekmesine ve sonrasında en altta bulunan “Yardım” seçeneğine tıklayın.
  3. Bu alanda en altta bulunan  “Teknik destek & Hata raporu” seçeneğini açarfak “Hesabımla ilgili bir sorum var” kısmına tıklayın.
  4. Hesabımla ilgili bir sorum var seçeneğine girdikten sonra, altta çıkan seçeneklerden “Hesabımı silmek istiyorum” a tıklayın.
  5. Burada altta bulunan açıklama bölümüne hesabınızı neden sildiğinizi veya kapatmak istediğinizi yazarak “Gönder” seçeneğine tıklayın.
  6. Gönderdikten sonra Letgo uygulamasına kayıtlı olan  mail adresinize Letgo tarafından bir mesaj gönderilecektir. Bu mesajı  “Profilimi kalıcı olarak siler misiniz?” diye yanıtlarsanız hesabınız silinecektir.

Letgo hesap silme işlemi bu kadar!

Letgo hesap silme işleminden sonra ne olur?

Letgo hesabı silme işleminden sonra sattığınız ürünler, mesajlar vb. size ait olan her şey silinir. Letgo hesabınız silindiği için ürünlerle ilgili hiçbir bilgiye bir daha ulaşamazsınız.

LetGo silinen hesap tekrar açılabilir mi?

Letgo hesabınızı sildiniz yani Letgo hesap kapatma işlemini yaptıysanız, bir daha o hesaba ulaşamazsınız. Yeniden Letgo’ya girmek ve ürün satıp-almak için, yeni bir hesap açmanız gerekmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Letgo hesabını silmeden önce bunları bilmeniz gerekir;
- Letgo hesabını kapatmak veya Letgo hesabını silmek aynı şeydir. Letgo hesabınız tamamen yok olur.
- Letgo hesabını silmeden yada kapatmadan önce satmakta olduğunuz bir ürün varsa öncelikle onun satışını gerçekleştirin. Eğer bunu yapmazsanız hesabınızın silineceği gibi ürünlerinizde satışdan kalkar.

LetGo hesabını silmek için;
1- Telefondan Letgo uygulamasına girerek sol üstte bulunan Profilinize tıklayın.
2- Açılan ekrandan sağ üstteki “Ayarlar” sekmesine ve sonrasında en altta bulunan “Yardım” seçeneğine tıklayın.
3- Bu alanda en altta bulunan “Teknik destek & Hata raporu” seçeneğini açarfak “Hesabımla ilgili bir sorum var” kısmına tıklayın.
4- Hesabımla ilgili bir sorum var seçeneğine girdikten sonra, altta çıkan seçeneklerden “Hesabımı silmek istiyorum” a tıklayın.
5- Burada altta bulunan açıklama bölümüne hesabınızı neden sildiğinizi veya kapatmak istediğinizi yazarak “Gönder” seçeneğine tıklayın.
6- Gönderdikten sonra Letgo uygulamasına kayıtlı olan mail adresinize Letgo tarafından bir mesaj gönderilecektir. Bu mesajı “Profilimi kalıcı olarak siler misiniz?” diye yanıtlarsanız hesabınız silinecektir.
Letgo hesap silme işlemi bu kadar!

Letgo hesabı silme işleminden sonra sattığınız ürünler, mesajlar vb. size ait olan her şey silinir. Letgo hesabınız silindiği için ürünlerle ilgili hiçbir bilgiye bir daha ulaşamazsınız.

Letgo hesabınızı sildiniz yani Letgo hesap kapatma işlemini yaptıysanız, bir daha o hesaba ulaşamazsınız. Yeniden Letgo’ya girmek ve ürün satıp-almak için, yeni bir hesap açmanız gerekmektedir.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın